fbpx

RAKISH OVER UITDAGINGEN

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#RAKISH OVER UITDAGINGEN

 

Zondag: 01-04-18

#TIP – Horeca is een mooie branche maar neemt natuurlijk ook veel uitdagingen met zich mee. ”Wij hebben ons concept daadwerkelijk aangepast op de grote zomerdip”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt op welke manier het personeelstekort, de groei van de horeca en seizoenen uitdagingen zijn geweest voor zijn horecazaak. Wil je meer zien van Rakish en andere horecaondernemers? Kijk op www.tippr.tv – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop