fbpx

Real Kombucha – Craft Drinks

Dit artikel verder lezen in de app?



Food-pairing met non-alcoholische drank blijkt een ondergeschoven kindje. Dit terwijl steeds meer mensen voor een levensstijl met geen of minder alcohol kiezen.

De oprichter van Real Kombucha zijn eerste brouwsel, gemaakt met een zilveren naaldthee die hij op een familievakantie in India kocht, resulteerd in een kombucha die bloemige en aromatische smaken produceerd. Samen met een klein team experimenteren ze met tientallen theesoorten tot ze met een gisting op de proppen komen die ze niet anders kunnen omschrijven dan Real Kombucha.

Wil je meer weten? Download de app om met ons mee te TIPPR’n.

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Michelin Sterren 2024: Nordic Landen

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg