fbpx

ROCK ON, VEGGIES

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 21-01-18

#TIP – Het wordt steeds duidelijker bij de consumenten dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is om genoeg proteïnen en mineralen binnen te krijgen. Steeds meer lijkt het de trend te zijn om dierlijke producten te laten staan omdat dit in veel gevallen beter voor de natuur en onze gezondheid is. Deze zogenoemde wortel-tot-blad filosofie wordt al in veel keukens gehanteerd met daarbij de ‘slachthuizen’ voor groenten. Steeds meer foodentrepeneurs laten zien dat groenten ook een stoer karakter met zich meedragen en er zullen meer vegetarische ambassadeurs komen, ook in Nederland. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg