fbpx

Samenwerking met leveranciers volgens Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Ze zijn niet te pushy en staat direct op de stoep als er een probleem is”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over zijn ervaringen rondom de huidige samenwerking met leveranciers.MEER WEERGEVEN

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg