fbpx

SELF SERVICE

 

 

Donderdag: 5-10-17

#TIP – Een self-service concept zorgt voor vermindering van personeelskosten. Gasten bestellen hun eten aan de bar en halen het vervolgens zelf bij de keuken op als het klaar is  – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

Laatste artikelen

Horeca 2025: Belangrijke Veranderingen per 1 jan!

Per 1 januari 2025 treden er diverse wijzigingen in werking die van belang zijn voor horecaondernemers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:1. Nieuwe...

Advocaat op je dessertkaart in de horeca

Advocaatlikeur is een romige, meestal gele likeur die voornamelijk is gemaakt van eidooiers, suiker, en een sterke alcoholische basis, vaak brandewijn of jeneverbessen. De...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg