fbpx

THE PERFECT MEAL

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 17-02-18

#TIP – Je ziet dat servies en glaswerk een steeds belangrijker onderdeel van de tafelpresentatie is geworden. Witte borden maken plaats voor borden met verschil in kleur en materiaal. Maar er zit ook een psychologisch verhaal achter verschillende soorten servies. Wist je bijvoorbeeld, dat als je van een rood bord eet je minder honger lijkt te hebben? En eten van een gekleurd bord smaakt zoeter dan eten van een wit bord. In het boek ‘The perfect meal’ vind je nog meer feiten tussen de samenhang van ons brein en ons eten.- #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop