fbpx

THE PERFECT MEAL

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 17-02-18

#TIP – Je ziet dat servies en glaswerk een steeds belangrijker onderdeel van de tafelpresentatie is geworden. Witte borden maken plaats voor borden met verschil in kleur en materiaal. Maar er zit ook een psychologisch verhaal achter verschillende soorten servies. Wist je bijvoorbeeld, dat als je van een rood bord eet je minder honger lijkt te hebben? En eten van een gekleurd bord smaakt zoeter dan eten van een wit bord. In het boek ‘The perfect meal’ vind je nog meer feiten tussen de samenhang van ons brein en ons eten.- #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg