fbpx

SHARING IS CARING

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Vrijdag: 17-11-17

#TIP – Nederlanders zijn geen Nederlanders als ze niet van gratis houden. Wil je met jouw horecabedrijf onderscheid maken? Serveer eens in de zoveel tijd wat kleine samples van gerechten die ook op de kaart staan. Dit kan in de vorm van een amuse, of tijdens de borrel. Het staat gastvrij en vaak smaakt een klein hapje naar meer, waardoor gasten het gerecht bestellen. – @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Michelin Sterren 2024: Nordic Landen

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg