fbpx

SHOTJE AZIJN

#TIP – Azijnshotjes maken een opmars, maar waarom eigenlijk? Nou, het schijnt dus super gezond te zijn! In Japan wordt een shotje azijn vooral voor en na de maaltijd gedronken. Niet alleen als verfrissing, maar ook om de PH-waarde in het lichaam te balanceren en de eetlust onder controle te houden. Eens wat anders dan een shotje sambuca – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg