fbpx

SHOTJE AZIJN

#TIP – Azijnshotjes maken een opmars, maar waarom eigenlijk? Nou, het schijnt dus super gezond te zijn! In Japan wordt een shotje azijn vooral voor en na de maaltijd gedronken. Niet alleen als verfrissing, maar ook om de PH-waarde in het lichaam te balanceren en de eetlust onder controle te houden. Eens wat anders dan een shotje sambuca – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...

In aanmerking komen voor energiesubsidie?

Het is bijna oktober en de herfst is officieel begonnen, wat betekent dat de temperaturen beginnen te dalen en de energiekosten stijgen. Als horecazaak...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop