#Tip – Anno 2019 is slowcooking hot en zijn de stoofgerechten weer helemaal back in business. Maar tijd hebben we niet! – aldus menig Horeca ondernemer. Check de tippr app voor alle tips of lees de blog op www.tippr.nl/blog
Hoe is het stoven ontstaan? De basis omtrent stoofgerechten werd al gelegd in de oudheid. Taai vlees werd toen al uren in een kruidige bouillon bereid, waardoor het toch nog heerlijk was om te eten. Door de lange bereidingstijd was de smaak soms zelfs nog beter dan van malse stukken vlees die niet gestoofd waren.
Waarom duurt stoven zo lang? Tegenwoordig stoven we niet meer per sé met taaie stukken vlees, maar houden we nog wél van de heerlijke ingetrokken smaken en zachte structuren van heerlijk stoofvlees. De smaak van stoofgerechten wordt beter naarmate het gerecht langer gaart. Ook na het garen trekken de smaken nog door in het vlees. Dit is de reden dat stoofgerechten op dag 2 of 3 eigenlijk nóg lekkerder smaken!
Iedereen kan in de horeca nu in een mum van tijd, een topgerecht met stoof op tafel zetten. Authentieke gerechten, volgens grootmoeders recept, daar geloven we in. Kwaliteitsvlees en heerlijke kruidenmelanges uren laten trekken in een smaakvolle bouillon. Check de tips en samples van de stoofmeesters, klik hier
druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld STOOF in en druk op opslaan. De artikels over de STOOF verschijnen in je scherm. Zie hieronder enkele voorbeelden:
Bresc
NIEUW in het assortiment: de Chipotle & Bell Pepper salsa van Bresc, dé smaakmaker voor een intense, rokerige beleving! Deze salsa combineert de rijke,...
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid