#TIP –SPARKLING WATER? : Tafelwater serveren, easy peasy. Het is ook niet moeilijk, maar je kunt er wel voor zorgen dat het soort water nét iets beter bij de gerechten past. Bruisend tafelwater is levendig en fris. Het wekt de eetlust op en is dus ideaal bij het aperitief. Het koolzuur verhoogt de zuurtegraad van het water, wat voor een uitgesproken smaaksensatie zorgt. Behalve als aperitief kun je dit type tafelwater ook goed combineren met pittige gerechten of gerechten met een hoge zuurtegraad. Check de tippr.app om meer te lezen over ‘BRUISEND TAFELWATER”!
Lees hier meer over op de tippr app:
druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld BRUISEND in en druk op opslaan. Alle artikelen over dit artikel verschijnen in je scherm.
Orange Charging
Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Orange Charging
Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor het laten plaatsen van laadpalen. Door de vele voordelen die het ze biedt is het een makkelijke...
TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh - A Beautiful Mess. “Ga alleen in de horeca werken als je passie hebt voor het vak”, tipt Ghaith. “Zonder passie hou je het niet vol, want het is hard werken.”
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid