fbpx

SPICE IT UP

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 11-02-18

#TIPPR – Tegenwoordig worden in gerechten de meest excentrieke kruiden en ingrediënten gebruikt. Erg leuk en uniek natuurlijk, maar voordat de bediening elke smaak of kruid heeft uitgelegd ben je weer een uur verder. Een handige tip is het gebruik van ingrediënten kaartjes, voor nadere uitleg over smaak, oorsprong en gebruik. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg