fbpx

Strategie om te onderscheiden van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Onze kracht is de veelzijdigheid van het pand en het concept”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over het onderscheidend vermogen door de grote ruimte en doordat zij alle aspecten van de horeca mee kunnen pakken.

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg