fbpx

Strategie om te onderscheiden van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Onze kracht is de veelzijdigheid van het pand en het concept”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over het onderscheidend vermogen door de grote ruimte en doordat zij alle aspecten van de horeca mee kunnen pakken.

Laatste artikelen

Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?

Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg