fbpx

TIPPR INTERVIEW MET JEABBY CHAIYASAT @ JOYA

Jeabby Chaiyasat, succesvolle horeca-onderneemster bekend van Joya Amsterdam, vertelt over hoe werken in de horeca er met de paplepel in is gegoten, hoe Joya een huiskamer- en ‘wauw’ gevoel tegelijk geeft en op welke manier social media belangrijk is voor de uitstraling van haar zaak. Tippr, voor en door horeca.

Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop