fbpx

TIPPR INTERVIEW MET RAKISH GANGAPERSAD @ DE KANARIE CLUB

Rakish Gangapersad, eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt waarom horeca de mooiste branche is om in te werken, tips over opzetten van een horecazaak en hoe om te gaan met uitdagingen rondom het personeelstekort.Tippr, voor en door horeca.

Laatste artikelen

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te halen.Maar...

Van drukte naar duidelijkheid

Rabbit Messenger Gemiste berichten, trage reacties, chaos in je inbox, dat is hoe kansen verloren gaan. In de horeca draait alles om beleving, snelheid en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg