fbpx

TIPPR INTERVIEW MET RAKISH GANGAPERSAD @ DE KANARIE CLUB

Rakish Gangapersad, eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt waarom horeca de mooiste branche is om in te werken, tips over opzetten van een horecazaak en hoe om te gaan met uitdagingen rondom het personeelstekort.Tippr, voor en door horeca.

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg