fbpx

TIPPR INTERVIEW MET RAKISH GANGAPERSAD @ DE KANARIE CLUB

Rakish Gangapersad, eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt waarom horeca de mooiste branche is om in te werken, tips over opzetten van een horecazaak en hoe om te gaan met uitdagingen rondom het personeelstekort.Tippr, voor en door horeca.

Laatste artikelen

De ergonomische spoelkeuken

Rhima Het vinden en behouden van personeel is lastiger dan ooit. In de afwaskeuken wordt vaak keihard gewerkt. En daarom verdienen afwasmedewerkers een werkomgeving waarin...

Evie Van Beerendonk – Restaurant Monarh

In deze blog benoemen wij Evie Van Beerendonk van Restaurant Monarh tot de TOPPR van de maand november. Zij is Maitre bij Restaurant Monarh
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop