fbpx

Tips van Jeabby Chaiyasat @ Joya

”Je werkt zo hard. Het is heel belangrijk om ook in je diepe dalen heel positief te blijven en nooit op te geven”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt hoe belangrijk je positieve mindset is wat betreft het harde werken in de horeca.

Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop