”Je werkt zo hard. Het is heel belangrijk om ook in je diepe dalen heel positief te blijven en nooit op te geven”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt hoe belangrijk je positieve mindset is wat betreft het harde werken in de horeca.
Tips van Jeabby Chaiyasat @ Joya
Laatste artikelen
Forecast Report 2025
TIPPR-team - 0
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Horeca
no waste – Oprichter TIPPR, Colin Westerwoudt
Alleen al in Nederland verspillen we jaarlijks 2 miljard kilo voedsel aldus Colin Westerwoudt, oprichter van TIPPR. Dat is een...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.