”Je werkt zo hard. Het is heel belangrijk om ook in je diepe dalen heel positief te blijven en nooit op te geven”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt hoe belangrijk je positieve mindset is wat betreft het harde werken in de horeca.
Tips van Jeabby Chaiyasat @ Joya
Laatste artikelen
NIEUW! Hügli Premium sauzen
TIPPR-team - 0
Hügli
Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!
TIPPR-team - 0
Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Horeca
no waste – Oprichter TIPPR, Colin Westerwoudt
Alleen al in Nederland verspillen we jaarlijks 2 miljard kilo voedsel aldus Colin Westerwoudt, oprichter van TIPPR. Dat is een...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.