fbpx

TRAINING-ON-THE-JOB

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#TRAINING-ON-THE-JOB

 

Vrijdag: 20-07-18

#TIP – TRAINING-ON-THE-JOB: Doordat steeds meer gasten meer willen weten over gerechten, wijnen en gedistilleerde dranken, dient er steeds meer deskundig personeel te komen. Een sterkere prioriteit hierin heeft training, zodat ze beter kunnen voldoen aan de verfijnde vragen van de gasten. Zorg ervoor dat het personeel daarop goed getraind wordt, zodat de beleving beter kan worden en de betrokkenheid verhoogd wordt. Fijn voor je gast en leuk voor medewerkers! – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store

 

  


Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.