fbpx

TRAINING-ON-THE-JOB

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#TRAINING-ON-THE-JOB

 

Vrijdag: 20-07-18

#TIP – TRAINING-ON-THE-JOB: Doordat steeds meer gasten meer willen weten over gerechten, wijnen en gedistilleerde dranken, dient er steeds meer deskundig personeel te komen. Een sterkere prioriteit hierin heeft training, zodat ze beter kunnen voldoen aan de verfijnde vragen van de gasten. Zorg ervoor dat het personeel daarop goed getraind wordt, zodat de beleving beter kan worden en de betrokkenheid verhoogd wordt. Fijn voor je gast en leuk voor medewerkers! – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store

 

  


Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop