fbpx

TRAINING-ON-THE-JOB

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#TRAINING-ON-THE-JOB

 

Vrijdag: 20-07-18

#TIP – TRAINING-ON-THE-JOB: Doordat steeds meer gasten meer willen weten over gerechten, wijnen en gedistilleerde dranken, dient er steeds meer deskundig personeel te komen. Een sterkere prioriteit hierin heeft training, zodat ze beter kunnen voldoen aan de verfijnde vragen van de gasten. Zorg ervoor dat het personeel daarop goed getraind wordt, zodat de beleving beter kan worden en de betrokkenheid verhoogd wordt. Fijn voor je gast en leuk voor medewerkers! – #TIPPR app @ Apple- & GooglePlay Store

 

  


Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg