fbpx

Trend: Koken met verrijkte cashewnoten

Cishew

Elke horecaondernemer zoekt continu naar nieuwe, duurzame ingrediënten. De keuzes van de chef hebben impact op smaak én wereld. Wat dacht je van minder voedselverspilling en tegelijkertijd heerlijke gerechten aanbieden?

Het is ook daarom dat steeds meer chefkoks koken met verrijkte cashewnoten, zoals de hele cashews en crunches van Cishew. Een van de vele toepassingen? Gebruik bijvoorbeeld Cishew Crunches Grana Padano voor carpaccio in plaats van pijnboompitten en parmezaanse kaas. Dat bespaart tijd en geld.

Cishew heeft als missie de hele keten te laten genieten van deze gezonde noten. Zo heb je een mooi verhaal te vertellen aan tafel. Zei er iemand win-win?

Kom direct in contact

  https://www.hanos.nl/nl/search?q=cishew%3arelevance%3asecondlevelcategory%3a001008001   orders@cishew.com   +31850431103

https://social.tippr.nl/content-item-1-2

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg