fbpx

Trend: Koken met verrijkte cashewnoten

Cishew

Elke horecaondernemer zoekt continu naar nieuwe, duurzame ingrediënten. De keuzes van de chef hebben impact op smaak én wereld. Wat dacht je van minder voedselverspilling en tegelijkertijd heerlijke gerechten aanbieden?

Het is ook daarom dat steeds meer chefkoks koken met verrijkte cashewnoten, zoals de hele cashews en crunches van Cishew. Een van de vele toepassingen? Gebruik bijvoorbeeld Cishew Crunches Grana Padano voor carpaccio in plaats van pijnboompitten en parmezaanse kaas. Dat bespaart tijd en geld.

Cishew heeft als missie de hele keten te laten genieten van deze gezonde noten. Zo heb je een mooi verhaal te vertellen aan tafel. Zei er iemand win-win?

Kom direct in contact

  https://www.hanos.nl/nl/search?q=cishew%3arelevance%3asecondlevelcategory%3a001008001   orders@cishew.com   +31850431103

https://social.tippr.nl/content-item-1-2

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg