fbpx

Uitdagingen volgens Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Wij hebben ons concept daadwerkelijk aangepast op de grote zomerdip”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt op welke manier het personeelstekort, de groei van de horeca en de zomerdip uitdagingen zijn geweest voor zijn horecazaak.

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg