fbpx

Uniek aan het restaurant van Jeabby Chaiyasat @ Joya

”Er zit een hele mooie balans tussen de huiselijke sfeer van het interieur en het wauw-effect van het eten wat geserveerd wordt”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt waarom haar restaurant zo uniek is en hun kracht van het prachtige interieur en het fantastische eten.

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg