fbpx

Uniek aan het restaurant van Jeabby Chaiyasat @ Joya

”Er zit een hele mooie balans tussen de huiselijke sfeer van het interieur en het wauw-effect van het eten wat geserveerd wordt”. Jeabby Chaiyasat, eigenaresse van Joya Amsterdam, vertelt waarom haar restaurant zo uniek is en hun kracht van het prachtige interieur en het fantastische eten.

Laatste artikelen

Profiteer van het EK met Speciale EK-cocktails

Het EK nadert snel, en als horecaondernemer heb je de perfecte gelegenheid om hiervan te profiteren. Door EK-gerelateerde extra's aan te bieden, kun je...

Het belang van EBITDA in de horeca

Als horecaondernemer kan EBITDA je waardevolle inzichten bieden in je bedrijfsvoering. EBITDA, afgeleid van Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization, onthult de zuivere...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg