fbpx

Vaardigheden van het personeel van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen persoonlijkheid kwijt kan, maar we moeten wel professioneel blijven”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over de informele sfeer in combinatie met een hoog kennisniveau van zijn personeel.

Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop