fbpx

Vaardigheden van het personeel van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen persoonlijkheid kwijt kan, maar we moeten wel professioneel blijven”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over de informele sfeer in combinatie met een hoog kennisniveau van zijn personeel.

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg