fbpx

Vaardigheden van het personeel van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen persoonlijkheid kwijt kan, maar we moeten wel professioneel blijven”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over de informele sfeer in combinatie met een hoog kennisniveau van zijn personeel.

Laatste artikelen

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich écht...

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is niet toelaatbaar in de horeca maar hulp...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg