fbpx

Veranderingen binnen de horeca volgens Bao, Nghia & Thuan @ Bo Nam

“Door het grote aanbod moet je je blijven onderscheiden met eten en service”. Bao, Nghia & Thuan, mede-eigenaren van Bo Nam, vertellen over wat er volgens hen de laatste jaren veranderd is binnen de horeca.

Laatste artikelen

No Waste Webinar: Navigeren door de SUP-regeling op 12-12

Het is nu '5 voor 12' wat betreft wegwerpplastics en de ministeriële SUP-regeling die vanaf 1 januari 2024 ingaat. Dit brengt veel vragen met...

Evie Van Beerendonk – Restaurant Monarh

In deze blog benoemen wij Evie Van Beerendonk van Restaurant Monarh tot de TOPPR van de maand november. Zij is Maitre bij Restaurant Monarh
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop