fbpx

Veranderingen binnen de horeca volgens Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Het niveau ligt tegenwoordig hoger en het is moeilijker je te onderscheiden’. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over wat er volgens hem de laatste jaren veranderd is binnen de horeca.

Laatste artikelen

Eyecatching wallprints

Stel je voor: die saaie lege muur in jouw horecaonderneming die de potentie heeft om een kunstwerk te worden dat de aandacht van gasten...

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg