fbpx

Veranderingen en uitdagingen van Casper Reinders @ Libertine Café

”Ik heb geen computer, geen email. Ik heb eigenlik geen flauw idee waar het allemaal over gaat”. Casper Reinders, eigenaar van verschillende horecabedrijven in Amsterdam, vertelt over ervaringen, tips en zijn passie voor de horeca.MEER WEERGEVEN

Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop