fbpx

Verkoop meer wijn per glas

Coravin

Meer wijn per glas verkopen en daardoor direct minder verspillen, wie wil dat nou niet?

De producten van Coravin worden al jaren in restaurants en wijnbars gebruikt en ondersteunen zo winstgevende, unieke en succesvolle concepten.

Niet alleen verhoog je de marge met 10-20% door wijn van de wijnkaart aan te bieden per glas, maar je vermindert ook verspilling met 100% op alle flessen die je schenkt met Coravin.

Coravin Professional is een serie wijnbewaarsystemen die exclusief zijn ontworpen voor gebruik in de horeca, van aan tafel tot achter de bar. De systemen maken gebruik van Coravin Pure™ Professional Capsules, welke 30% meer argon bevatten dan de standaard capsule, speciaal ontwikkelt voor jou.

Sinds kort is ook het Coravin Sparkling™ systeem verkrijgbaar. Dit is het eerste conserveringssysteem met een stopper die een universele pasvorm heeft, om zo de frisse smaak en het bruisende effect van mousserende wijnen tot 4 weken lang te behouden. 

Kom direct in contact

  https://trade.coravin.com/nl?_gl=1*1mrmqyz*_ga*mte4mdy0mtc3my4xnju1odk1ndu3*_ga_76x3sd1zrz*mty1nzyznde2ns4xms4wlje2ntc2mzqxnjuunja.&_ga=2.243140171.878018497.1657627684-1180641773.1655895457&_gac=1.120719866.1655895457.cjwkcajw-8qvbhaneiwafjxlrux2p32cme-f   sales_eu@coravin.com   +31207988734

https://social.tippr.nl/verkoop-meer-wijn-per-glas

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg