fbpx

VIERDAAGSE WERKWEEK

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

Dinsdag: 13-03-18

#TIP – Het is steeds vaker een onderwerp voor discussie; de vierdaagse werkweek in de horeca. Sommige horecazaken hebben het aantal werkdagen in de week al verminderd voor hetzelfde salaris. Argument hiervoor is om de situatie te creëren waarin het personeel elkaar kan vervangen zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit en de bedrijfsvoering. De personeelskosten lopen dan misschien wel op, maar met het personeelstekort in de horeca creëert het ook meer kansen op gemotiveerd personeel. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Stemmen op de TOPPR van 2024

Stemmen kan hier!Kom naar Horecava van 13 tot 16 januari en help ons de horeca TOPPR in de schijnwerpers te zetten, terwijl je jezelf...

Het exclusieve theeconcept voor de horeca

Bradley’s Als horecaondernemer wil je jouw gasten een unieke ervaring bieden die ze thuis niet kunnen krijgen.Bradley’s is het duurzame en kwalitatieve theeconcept dat staat...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg