fbpx

VIERDAAGSE WERKWEEK

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

Dinsdag: 13-03-18

#TIP – Het is steeds vaker een onderwerp voor discussie; de vierdaagse werkweek in de horeca. Sommige horecazaken hebben het aantal werkdagen in de week al verminderd voor hetzelfde salaris. Argument hiervoor is om de situatie te creëren waarin het personeel elkaar kan vervangen zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit en de bedrijfsvoering. De personeelskosten lopen dan misschien wel op, maar met het personeelstekort in de horeca creëert het ook meer kansen op gemotiveerd personeel. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.