fbpx

Voeding voor de gezondheid

Het is al langer duidelijk. Ons eetpatroon is aan het veranderen. Mensen worden meer bewust van hun omgeving en wat ze eten door onder andere social media en het nieuws. Gezondheid wordt steeds belangrijker.

Je ziet de afgelopen tijd ook een duidelijke stijging in het aantal consumenten dat vegetariër of veganist geworden is.

Dit artikel verder lezen in de app?



Ook de Covid19 crisis heeft voor verschillende veranderingen in het eetpatroon gezorgd. Een klein deel van de mensen is gezonder gaan eten en de ander deel juist ongezonder

Deze crisis heeft vele ook doen nadenken over hun gezondheid, vooral toen aangeven werd dat mensen met overgewicht meer kans hebben om, als ze besmet raken met het virus, op de IC te belanden.

Naast deze reden is een andere reden voor mensen om gezonder te gaan eten, de wens om beter in hun vel te zitten. Meer energie hebben en er gezonder uitzien wordt steeds belangrijker gevonden. Als horecaondernemer is het dan ook belangrijk om mee te gaan in deze veranderingen.

Hoe doe je dat?

Door een goede combinatie van ingrediënten te gebruiken, kan een maaltijd voedzaam zijn, maar ook bijdragen aan een betere gezondheid.

Ben je benieuwd op welke manieren je mee kan werken aan een betere gezondheid van je gasten? Download de TIPPR app.

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.