#TIP – WILD BIJ DE BORREL: borrelen, daar zijn wij Hollanders goed in toch? Een borrelplank met daarop een bittergarnituur of wat kaas en worst is bijna niet weg te denken bij een tafel Hollanders die een drankje doen. Heb je weleens gedacht aan wild bij de borrel? Door wild toe te voegen kan er een bijzondere draai aan de traditionele borrelplank worden gegeven zonder dat deze verandert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kroketjes en grilworst van wildzwijn van Wild van Wild, een pastrami van gans of 12 maanden gerijpte coppa.
Kroketjes: Deze kroketjes worden op de klassieke wijze bereid. Eerst wordt een bouillon getrokken van botten en vlees waar vervolgens een heerlijke salpicon van wordt gemaakt. De kroketjes worden afgemaakt met panko (Japans paneermeel), zodat ze minimaal vet en maximaal knapperig zijn.
*Deze promotie is alleen geldig bij de eerste bestelling van Wild van Wild
Lees hier meer over op de tippr app:
druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WILD in en druk op opslaan. De artikels over de wild verschijnt in je scherm.
Orange Charging
Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Orange Charging
Steeds meer ondernemers kiezen bewust voor het laten plaatsen van laadpalen. Door de vele voordelen die het ze biedt is het een makkelijke...
TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh - A Beautiful Mess. “Ga alleen in de horeca werken als je passie hebt voor het vak”, tipt Ghaith. “Zonder passie hou je het niet vol, want het is hard werken.”
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid