#TIP – WILD BIJ DE BORREL: borrelen, daar zijn wij Hollanders goed in toch? Een borrelplank met daarop een bittergarnituur of wat kaas en worst is bijna niet weg te denken bij een tafel Hollanders die een drankje doen. Heb je weleens gedacht aan wild bij de borrel? Door wild toe te voegen kan er een bijzondere draai aan de traditionele borrelplank worden gegeven zonder dat deze verandert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kroketjes en grilworst van wildzwijn van Wild van Wild, een pastrami van gans of 12 maanden gerijpte coppa.
Kroketjes: Deze kroketjes worden op de klassieke wijze bereid. Eerst wordt een bouillon getrokken van botten en vlees waar vervolgens een heerlijke salpicon van wordt gemaakt. De kroketjes worden afgemaakt met panko (Japans paneermeel), zodat ze minimaal vet en maximaal knapperig zijn.
*Deze promotie is alleen geldig bij de eerste bestelling van Wild van Wild
Lees hier meer over op de tippr app:
druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WILD in en druk op opslaan. De artikels over de wild verschijnt in je scherm.
"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...