#TIP – WILD PATÉ ALS VOORGERECHT: echt seizoensgebonden wild in Nederland is de fazant en de haas. Deze mogen namelijk alleen worden bejaagd van 15 oktober tot en met 31 december. Dit zorgt ervoor dat dit wild alleen maar rond deze tijd van het jaar geserveerd wordt. Nu zijn er honderden manieren waarop dit wild opgediend kan worden, maar traditionele wild paté maakt dit culinaire seizoen compleet.
De paté van fazant wordt gemaakt met cranberry, en de paté van haas met huis gerookt rugspek van wild zwijnen cognac. Heerlijk bij een voorgerecht of op toast. Met 67% wild vlees zijn dit tevens de wildste patés die je kan vinden!
*Deze promotie is alleen geldig bij de eerste bestelling van Wild van Wild
Lees hier meer over op de tippr app:
druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WILD in en druk op opslaan. De artikels over de wild verschijnt in je scherm.
Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...
Orange Charging
Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh - A Beautiful Mess. “Ga alleen in de horeca werken als je passie hebt voor het vak”, tipt Ghaith. “Zonder passie hou je het niet vol, want het is hard werken.”
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid