fbpx

WILD PATÉ ALS VOORGERECHT

[rev_slider alias=”horeca”]

 

 

#TIP – WILD PATÉ ALS VOORGERECHT: echt seizoensgebonden wild in Nederland is de fazant en de haas. Deze mogen namelijk alleen worden bejaagd van 15 oktober tot en met 31 december. Dit zorgt ervoor dat dit wild alleen maar rond deze tijd van het jaar geserveerd wordt. Nu zijn er honderden manieren waarop dit wild opgediend kan worden, maar traditionele wild paté maakt dit culinaire seizoen compleet.

De paté van fazant wordt gemaakt met cranberry, en de paté van haas met huis gerookt rugspek van wild zwijnen cognac. Heerlijk bij een voorgerecht of op toast. Met 67% wild vlees zijn dit tevens de wildste patés die je kan vinden!

– 10% KORTING BIJ WILD VAN WILD* –

*Deze promotie is alleen geldig bij de eerste bestelling van Wild van Wild

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WILD in en druk op opslaan. De artikels over de wild verschijnt in je scherm.

 


 

Laatste artikelen

De Plastic Verpakkingswet: Een Gids voor Horeca

"In deze uitgebreide gids voor horecaondernemers duiken we in de nieuwe plastic verpakkingswetten die het komende jaar van kracht worden. Deze ingrijpende veranderingen in...

Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft 

De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer maakt...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop