fbpx

WINTERTERRACE GOALS

 

 

Vrijdag: 13-10-17

#TIP – In de winter moet je als horecaondernemer net iets meer je best doen om gasten het terras op te lokken. Terrasverwarming en dekentjes kunnen hierbij goed bij van pas komen. Maar denk ook aan sfeervolle elementen, zoals kussen, vuurkorven bijpassende gerechten. Ook al zijn Nederlanders echte terrasgangers, er moet in de winter wel iets meer moeite in gestoken worden. Bezorg je gasten een heerlijke, warme en winterse avond. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg