fbpx

WYNGAARD CHÈVRE GRIS

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

#TIP – BRUISENDE COMBINATIE: mousserende wijn maakt verrassende combinaties met kaas. De belletjes in de wijn verfrissen het smaakpalet en peppen de smaak van de kaas op. Kies bij voorkeur voor een mousserende wijnen met een lage dosage: Brut Nature, Extra Brut en Brut, om te combineren met witschimmelkazen, gerijpte geitenkazen, en gerijpte half harde kazen zoals de Wyngaard Affiné en Reypenaer. Bij oude kazen passen meer krachtige mousserende wijnen zoals een Blanc de Blancs of Blanc de Noirs. Alleen bij blauwe kazen past de aromatische zoetheid van een sec of een demi-sec. Rosé is dan weer een goede begeleider van roodbacteriekazen.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WYNGAARD in en druk op opslaan. Alle artikelen over dit artikel verschijnen in je scherm.

 

  


Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg