fbpx

WYNGAARD CHÈVRE GRIS

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

#TIP – BRUISENDE COMBINATIE: mousserende wijn maakt verrassende combinaties met kaas. De belletjes in de wijn verfrissen het smaakpalet en peppen de smaak van de kaas op. Kies bij voorkeur voor een mousserende wijnen met een lage dosage: Brut Nature, Extra Brut en Brut, om te combineren met witschimmelkazen, gerijpte geitenkazen, en gerijpte half harde kazen zoals de Wyngaard Affiné en Reypenaer. Bij oude kazen passen meer krachtige mousserende wijnen zoals een Blanc de Blancs of Blanc de Noirs. Alleen bij blauwe kazen past de aromatische zoetheid van een sec of een demi-sec. Rosé is dan weer een goede begeleider van roodbacteriekazen.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WYNGAARD in en druk op opslaan. Alle artikelen over dit artikel verschijnen in je scherm.

 

  


Laatste artikelen

Februari feest

Februari is een maand die in het zuiden van ons land bekend staat als een maand vol feest. Carnaval begint namelijk in deze maand....

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.