#TIP – XO KAASPLANKJE: de XO kaas van Reypenaer is heerlijk in combinatie met een mooi gerijpte drank. Een goed voorbeeld hiervan is de Remy Martin XO. Dit is een heel complexe cognac samengesteld uit de cognac van 400 verschillende cognacvaten. In de neus aroma’s van zomerfruit met florale toetsen van witte bloemen zoals jasmijn. In de mond komen vooral de rijpe smaak van sappige pruimen en gekonfijte sinaasappelen naar voren, aangevuld met wat hazelnoot, honing, vanille, bittere chocolade en op het eind een beetje boomhars. In combinatie met kaas primeren vooral nootachtige toetsen. Het lijkt wel een alcoholische walnotentaart, waarin ook de zoete fruittonen van pruim en sinaasappel en de bittere chocolade een rol spelen. De kaas zelf heeft een uitzonderlijke complexe, diepe smaak en geur met gerijpte mineraalkristallen.
Lees hier meer over op de tippr app:
druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld KAAS in en druk op opslaan. De artikels over kaas verschijnen in je scherm.
Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...
Orange Charging
Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
TOPPR van juni: Ghaith Alsheikh - A Beautiful Mess. “Ga alleen in de horeca werken als je passie hebt voor het vak”, tipt Ghaith. “Zonder passie hou je het niet vol, want het is hard werken.”
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.NatuurlijkPrivacybeleid