Een nieuwe onderneming beginnen naast je zaak is spannend. De vraag is natuurlijk of het wel gaat werken en of het wel aanslaat bij de consument. Mocht je nu toch nog een beetje twijfelen of het wel gaat werken, waarom begin je dan geen POP-UP? Op deze manier kun je een onderneming voor een maand of een paar maanden laten proefdraaien en zie je meteen of het aanslaat of niet. Een POP-UP is hip in deze tijd en meteen ook de ideale oplossing om jouw concept alvast even te testen!
1, 2, 3, test.
https://social.tippr.nl/1-2-3-test
Laatste artikelen
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
TIPPR-team - 0
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag
TIPPR-team - 0
TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...
Insight
Drie soorten knoflook kort uitgelicht!
Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak,...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.