Een nieuwe onderneming beginnen naast je zaak is spannend. De vraag is natuurlijk of het wel gaat werken en of het wel aanslaat bij de consument. Mocht je nu toch nog een beetje twijfelen of het wel gaat werken, waarom begin je dan geen POP-UP? Op deze manier kun je een onderneming voor een maand of een paar maanden laten proefdraaien en zie je meteen of het aanslaat of niet. Een POP-UP is hip in deze tijd en meteen ook de ideale oplossing om jouw concept alvast even te testen!
1, 2, 3, test.
https://social.tippr.nl/1-2-3-test
Laatste artikelen
Forecast Report 2025
TIPPR-team - 0
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw succes bepalen en hoe...
Horeca-DRUK Forecast Report 2025: Strategieën voor Marge, Personeels- en Gasten-DRUK
TIPPR-team - 0
In de dynamische horeca Nederland 2025 staat de sector onder grote druk door stijgende kosten, personeelstekorten en veranderende gastverwachtingen. Dit horeca trendrapport biedt waardevolle inzichten voor ondernemers die...
Insight
Forecast Report 2025
De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale thema’s die jouw...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.