fbpx

3 TIPS: Het belang van je interieur (3)

Het interieur van jouw horecazaak zegt veel over de indruk die je wilt achterlaten. Het interieur kan je zaak maken of kraken en is een belangrijke pijler. Van de winnaars van de Bar&Restaurants Design Awards kun je veel inspiratie op doen voor je eigen horecazaak.

Onderscheid jou zaak met een echte eyecatcher!
Wanneer je een mega opvallende eyecatcher toevoegt aan het interieur, dan zal je horecazaak snel worden onthouden als het restaurant of de bar mét…. Dit kan een goede gasten-trekker zijn. Een voorbeeld hiervan is de eyecatcher aan het plafond in de centrale ruimte van de ADAM&CO (winnaar beste bar design Europa) dat de vorm aanneemt van een grote boom. De exclusieve club met 360 graden uitzicht en hoge ramen is een welbespraakt interieur waar je helaas alleen naar binnen kan als je member bent.

Bron: foodbrigade

https://social.tippr.nl/3-tips-het-belang-van-je-interieur-3

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg