fbpx

3 TIPS: Hoe promoot je gezonde items in je menu?

TIP 1. WEES CREATIEF MET DE NAAM
De naam van je gerecht bepaalt voor een groot deel de verwachting van de gast. Dat is precies waar je op doelt als je op zoek bent naar herkenning. Wees creatief en geef je gerecht een naam die de gast zal onthouden.

TIP 2. GEZOND NIET TE VEEL BENADRUKKEN
De gast weet vaak al of een gerecht gezond is of niet. Het is niet nodig om er “gezond” bij te zetten. Dit kan juist averechts werken en ervoor zorgen dat de gast bewust of onbewust denkt zich te moeten verantwoorden. Hierdoor is de kans kleiner dat de gast het gerecht zal bestellen.

TIP 3. PROMOTIE BINNEN JE MENU
De indeling en opmaak van je menukaart heeft veel invloed op de keuze van jouw gast. Je kunt jouw gezonde gerechten onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld een grafische ondersteuning te geven: een kader, symbool of illustratie.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Credits: Açaí Benelux

https://social.tippr.nl/3-tips-hoe-promoot-je-gezonde-items-in-je-menu

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg