fbpx

4 stappen voor een duurzaam menu

QSTA

Een duurzame menukaart samenstellen vergt iets meer denkwerk dan normaal, maar door dit extra denkwerk doe jij wat terug voor onze planeet. En niet alleen draag jij zo jouw (groene) steentje bij, het biedt ook andere mogelijkheden.

Je kan deze duurzame implementaties gebruiken als marketing-tool, en zo nieuwe klanten aantrekken. Win-win dus. Benieuwd hoe je een duurzame menukaart kan samenstellen? Lees dan ons stappenplan en ga voor een stapje groener!

Kom direct in contact

  https://qsta.nl/nl_nl/blog/item/maak-in-4-stappen-je-menukaart-nog-duurzamer-4029/   info@qsta.nl   +310884015000

https://social.tippr.nl/4-stappen-voor-een-duurzaam-menu

Laatste artikelen

Een steuntje in de rug voor ondernemers

Buckaroo Horecaondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor...

TOPPR van Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch

TOPPR van de maand augustus, Simon Daniël, bartender bij het Utrechtse Mr. Finch.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg