fbpx

Waarom houden sommige gasten niet van kaas?

Waarom houden sommige gasten niet van kaas? Het is soms ook niet te begrijpen dat men zo’n heerlijk iets niet lekker kan vinden. De zogenaamde stank is één van de hoofdredenen waarom mensen een hekel hebben aan kaas. Die rotte geur, zoals velen het noemen, ontstaat door de fermentatie tijdens het productieproces. In die fase worden melkzuurbacteriën aan de kaas toegevoegd en die bacteriën zorgen dus voor die sterke geur. Bij gorgonzola en andere blauwe kaas is dat natuurlijk nóg erger: bij deze kazen worden ook echte schimmels aan de kaas toegevoegd. En dat kan mensen nog wel eens afschrikken.

https://social.tippr.nl/waarom-houden-sommige-gasten-niet-van-kaas

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg