fbpx

Het ontstaan van zijn succesvolle onderneming door Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Die vrienden zeiden; als je iets begint, dan haken wij aan!”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, vertelt over hoe een groep vrienden met inspiratie uit Madrid tot het openen van de Foodhallen en de Kanarie Club is gekomen.

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg