fbpx

Tips voor andere horecaondernemers van Rakish Gangapersad @ de Kanarie Club

”Laat je niet te snel afleiden en bewaar focus op je core business”. Rakish Gangapersad, mede-eigenaar van de Kanarie Club en de Foodhallen, geeft tips over makkelijke struikelblokken bij het opzetten van een horecabedrijf.

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Tapmachine

Jägermeister In de horeca is het bieden van een experience belangrijker dan ooit! Wil je jouw gasten de lekkerste ijskoude Jägemeister serveren en ook nog...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg