fbpx

Hygiëne tax, nieuwe kostenplaatje?

Dit artikel verder lezen in de app?



Als horecaondernemer in deze gekke tijden moet je je aan een serieus aantal regels houden. Je mag/kan minder tafels kwijt en dat maakt omzet generen zoals voorheen wel erg uitdagend.

Daarnaast moet je investeren in verscheidene extra middelen zoals een voorraad handgel, desinfecterende schoonmaakzepen, papieren handdoeken, mondkapjes, latex handschoenen, noem het maar op. Voor niks gaat de zon op, deze extra middelen zijn dan ook een extra kost.

We kennen de toeristen tax maar misschien binnenkort ook wel de hygiëne tax. Zo zien we Duitse supermarkten gasten al extra laten betalen voor de desinfectie van de karretjes.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg