fbpx

Actieve houtskool: Function in Food

Waarom het ‘actief’ heet? Dat is omdat het op een speciale manier verwerkt is. Misschien ken je het wel al van de scrubs, tandpasta en gezichtsmaskers, maar het is nu dus ook terug te vinden in eten!

Dit artikel verder lezen in de app?



De horeca begint hier stilletjes aan op in te spelen. De unieke en tegenstijdige kleur van het product brengt ergens ook zijn voordeel mee. In een zee van groene sapjes springt de zwarte eruit. Een zwart soft ijsje zorgt voor verwondering en geeft gasten het gevoel dat ze iets bijzonders in handen krijgen, het wordt ‘instagrammable’.

Maar waarom moeten we het nu eigenlijk eten?
Sommigen beweren dat hun concentratievermogen omhooggaat wanneer ze actieve kool drinken in de ochtend. Heb jij veel business gasten die ’s ochtends vroeg even snel langs het buffet lopen om daarna naar hun eerste meeting te gaan? Zet naast jus d’orange, een zwarte smoothie of sapje neer! Misschien wel handig om de voordelen ervan te communiceren want anders schrikt het wellicht alleen maar af.

Actieve kool kan ook helpen tegen katers. Het bekommert zich namelijk om de toxische stoffen in ons lichaam, die er op hun beurt voor zorgen dat we ons slecht voelen. Wellicht interessant om aan je brunchkaart van zaterdag toe te voegen, voor de Millennials die het vrijdag weer laat hebben gemaakt.

Wil je meer weten? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Horeca TOPPR van januari – Chefkok Rick Gresnigt

De allereerste TOPPR van het jaar is bekend 🎉 De TOPPR wordt gekozen om waardering uit te spreken voor hardwerkende horecacollega's. Rick Gresnigt is...

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.