fbpx

Affogato, bolletje ijs met espresso

‘Verdrinken’ in het Italiaans.

Het land met de koffiecultuur, Italië. Maar naast koffie kennen ze ook geweldig lekkere maar toch simpele gerechten zoals een spaghetti aglio e olio of de salade Caprese. Slechts enkele ingrediënten komen hierbij aanbod.

Zo ook bij de Affogato koffie, koud roomijs en warme espresso. Snel geklaard maar toch een lekker toetje op tafel.

Tekst credit: Marco Stoelinga

https://social.tippr.nl/affogato-bolletje-ijs-met-espresso

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg