fbpx

Affogato, bolletje ijs met espresso

‘Verdrinken’ in het Italiaans.

Het land met de koffiecultuur, Italië. Maar naast koffie kennen ze ook geweldig lekkere maar toch simpele gerechten zoals een spaghetti aglio e olio of de salade Caprese. Slechts enkele ingrediënten komen hierbij aanbod.

Zo ook bij de Affogato koffie, koud roomijs en warme espresso. Snel geklaard maar toch een lekker toetje op tafel.

Tekst credit: Marco Stoelinga

https://social.tippr.nl/affogato-bolletje-ijs-met-espresso

Laatste artikelen

Gratis naar de Horecava met TIPPR

Ervaar Het TOPPR-initiatief op de Horecava!Wil je als horecaondernemer of -medewerker gratis naar de Horecava 2025 én inspiratie opdoen om jouw team te versterken?...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg