fbpx

All-weather terras deel 2

Comfortabel op het terras

Veel terrassen maken succesvol gebruik van groen of variatie in de plekken om te zitten. Deze terrassen creëren een mooi interieur en zien het terras echt als een buitenrestaurant. Zo creëer je voor de gasten een comfortabel terras om op te zitten.

Kijkend naar de top 100 beste terrassen in Nederland zien we verschillende overeenkomsten voor een succesvol terras.

Het is meer dan alleen wat tafels en stoelen. Mensen trekken massaal naar de terrassen omdat zij verlangen even weg te zijn van huis. Zij willen ontspanning. Dit kan jij creëren door verschillende zithoeken te maken.

Maak het de gast comfortabel door gebruik te maken van mooie meubels met lekkere kussentjes. Zet loungesets in een hoek, maak een combinatie van knusse tafeltjes en grotere tafels.

Creëer ook plekken in de zon door loungestoelen te plaatsen waar mensen in kunnen genieten van het weer. Dit moeten relax stoelen zijn.

Wissel deze plekken in de zon ook weer af met plekken waar je in de schaduw kan zitten. Zo probeer je aan de wensen van meerdere gasten te voldoen.

TIPPS voor tafels

Onthoud dat wiebelende tafels door gasten als storend ervaren worden. Zorg dat jouw terras letterlijk en figuurlijk staat als een huis.

Veelvoudig bierviltjes opvouwen en onder de tafel schuiven is verleden tijd als je gebruik maakt van Stabletable van Satelliet. De tafel blijft stabiel op welke ondergrond dan ook.

Een tafelblad kan je makkelijk vervangen of schilderen want het is mooi om gebruik te maken van verschillende kleuren.

Denk daarnaast aan de veiligheid van je gasten. Staan de tafels dicht op elkaar? Maak dan gebruik van schermen tussen de tafels voor een beschermd gevoel voor de gast. Heb je de ruimte? Kijk dan of je de tafels iets verder uit elkaar kan zetten.

Foto credits: Strandzuid

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/all-weather-terras-deel-2

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg