fbpx

Aziatisch dessert: mochi ijs

Mochi ijs is al heel bekend in Azië, Hawaii en de West Coast in de USA, maar hier is het nog niet zo bekend. Vandaar dat wij een receptje hebben, zodat jij als horeca professional dit zelf een keer kunt testen. Mochi wordt gemaakt door rijst een nacht in water te laten weken en koken (of stomen). Daarna wordt het tot een soort dikke pasta gestampt. Traditioneel doen ze dit in een grote houten kom (‘usu’) en stampen ze met een houten hamer (‘kine’).

https://social.tippr.nl/aziatisch-dessert-mochi-ijs

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg