fbpx

Aziatisch dessert: mochi ijs

Mochi ijs is al heel bekend in Azië, Hawaii en de West Coast in de USA, maar hier is het nog niet zo bekend. Vandaar dat wij een receptje hebben, zodat jij als horeca professional dit zelf een keer kunt testen. Mochi wordt gemaakt door rijst een nacht in water te laten weken en koken (of stomen). Daarna wordt het tot een soort dikke pasta gestampt. Traditioneel doen ze dit in een grote houten kom (‘usu’) en stampen ze met een houten hamer (‘kine’).

https://social.tippr.nl/aziatisch-dessert-mochi-ijs

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...

Trendrapport 2024: Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg