fbpx

Aziatisch dessert: mochi ijs

Mochi ijs is al heel bekend in Azië, Hawaii en de West Coast in de USA, maar hier is het nog niet zo bekend. Vandaar dat wij een receptje hebben, zodat jij als horeca professional dit zelf een keer kunt testen. Mochi wordt gemaakt door rijst een nacht in water te laten weken en koken (of stomen). Daarna wordt het tot een soort dikke pasta gestampt. Traditioneel doen ze dit in een grote houten kom (‘usu’) en stampen ze met een houten hamer (‘kine’).

https://social.tippr.nl/aziatisch-dessert-mochi-ijs

Laatste artikelen

Horeca-inhaker: Een kopje Espresso Macchiato?

Hoe een kopje Espresso Macchiato je extra omzet oplevert?Afgelopen weekend stond Europa in het teken van glitter, beats en bizarre outfits tijdens het Eurovisie...

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg