Mochi ijs is al heel bekend in Azië, Hawaii en de West Coast in de USA, maar hier is het nog niet zo bekend. Vandaar dat wij een receptje hebben, zodat jij als horeca professional dit zelf een keer kunt testen. Mochi wordt gemaakt door rijst een nacht in water te laten weken en koken (of stomen). Daarna wordt het tot een soort dikke pasta gestampt. Traditioneel doen ze dit in een grote houten kom (‘usu’) en stampen ze met een houten hamer (‘kine’).
Aziatisch dessert: mochi ijs
https://social.tippr.nl/aziatisch-dessert-mochi-ijs
Laatste artikelen
Met elke kilo koffie plant je één boom
TIPPR-team - 0
Café Intención
Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...
Eilles Tee
TIPPR-team - 0
J.J.Darboven
Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Insight
TOPPR: december – Job Verhees
Job Verhees – Het Horecalegioen, Hotel PauwOnze laatste TOPPR van het jaar is Job Verhees, kersverse bedrijfsleider van Streetfood Bar...
Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?
Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.