fbpx

Baker’s Dough nu ook in Amsterdam

In Amsterdam opent nu ook een Baker’s Dough en men is laaiend enthousiast. Rauw koekjesdeeg mocht je eigenlijk nooit eten, maar stiekem proefde je er toch altijd wat van. Net als dat het cakebeslag stiekem nog lekkerder was dan de cake zelf. Bij Baker’s Dough is het deeg is hartstikke veilig om te eten. De enige ingrediënten die gebruikt worden zijn melk, meel en gepasteuriseerde eieren, waardoor je het deeg ook gewoon ongebakken kunt eten. Bij Baker’s Dough kunnen gasten in drie stappen hun eigen koekjesdeeg samenstellen. Kies je deeg, topping en je saus.

https://social.tippr.nl/baker-s-dough-nu-ook-in-amsterdam

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg