fbpx

Baker’s Dough nu ook in Amsterdam

In Amsterdam opent nu ook een Baker’s Dough en men is laaiend enthousiast. Rauw koekjesdeeg mocht je eigenlijk nooit eten, maar stiekem proefde je er toch altijd wat van. Net als dat het cakebeslag stiekem nog lekkerder was dan de cake zelf. Bij Baker’s Dough is het deeg is hartstikke veilig om te eten. De enige ingrediënten die gebruikt worden zijn melk, meel en gepasteuriseerde eieren, waardoor je het deeg ook gewoon ongebakken kunt eten. Bij Baker’s Dough kunnen gasten in drie stappen hun eigen koekjesdeeg samenstellen. Kies je deeg, topping en je saus.

https://social.tippr.nl/baker-s-dough-nu-ook-in-amsterdam

Laatste artikelen

NIEUW! Hügli Premium sauzen

Hügli Bresc introduceert vier nieuwe premium sauzen van moederbedrijf Hügli in de Benelux. Deze sauzen zijn speciaal ontwikkeld om foodprofessionals te ondersteunen met hoogwaardige, kant-en-klare...

Duck Rally 12 juli – Samen ben je niet in je eendje!

Op 12 juli ‘dobberen’ duizenden badeendjes over het aangelegde waterparcours op de Zevenhuizerplas. De jaarlijkse Duck Rally  is een vrolijk charity-event met een serieuze missie. Onder...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg