fbpx

Baker’s Dough nu ook in Amsterdam

In Amsterdam opent nu ook een Baker’s Dough en men is laaiend enthousiast. Rauw koekjesdeeg mocht je eigenlijk nooit eten, maar stiekem proefde je er toch altijd wat van. Net als dat het cakebeslag stiekem nog lekkerder was dan de cake zelf. Bij Baker’s Dough is het deeg is hartstikke veilig om te eten. De enige ingrediënten die gebruikt worden zijn melk, meel en gepasteuriseerde eieren, waardoor je het deeg ook gewoon ongebakken kunt eten. Bij Baker’s Dough kunnen gasten in drie stappen hun eigen koekjesdeeg samenstellen. Kies je deeg, topping en je saus.

https://social.tippr.nl/baker-s-dough-nu-ook-in-amsterdam

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg