fbpx

Baker’s Dough nu ook in Amsterdam

In Amsterdam opent nu ook een Baker’s Dough en men is laaiend enthousiast. Rauw koekjesdeeg mocht je eigenlijk nooit eten, maar stiekem proefde je er toch altijd wat van. Net als dat het cakebeslag stiekem nog lekkerder was dan de cake zelf. Bij Baker’s Dough is het deeg is hartstikke veilig om te eten. De enige ingrediënten die gebruikt worden zijn melk, meel en gepasteuriseerde eieren, waardoor je het deeg ook gewoon ongebakken kunt eten. Bij Baker’s Dough kunnen gasten in drie stappen hun eigen koekjesdeeg samenstellen. Kies je deeg, topping en je saus.

https://social.tippr.nl/baker-s-dough-nu-ook-in-amsterdam

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg