fbpx

Bespaar kosten: Calculeer!

Onzekere tijden, waarvan we niet weten wanneer er een verandering plaats vindt. Wat je wel kunt doen is in ieder geval nadenken over de heropening. Nadenken hoe je straks kosten kan besparen en je concept kan verbeteren!

Zorg dat je ieder product op het menu calculeert. Van een stuk vlees tot een bonbon. Weeg het product en leg de prijzen van de leverancier ernaast. Over een goede menucalculatie valt veel marge te winnen. Je komt namelijk te weten waar de zwaktes liggen en je op kosten kunt terugdringen.

Tekst credit: Sligro

https://social.tippr.nl/bespaar-kosten-calculeer

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg