fbpx

Bespaar kosten: Calculeer!

Onzekere tijden, waarvan we niet weten wanneer er een verandering plaats vindt. Wat je wel kunt doen is in ieder geval nadenken over de heropening. Nadenken hoe je straks kosten kan besparen en je concept kan verbeteren!

Zorg dat je ieder product op het menu calculeert. Van een stuk vlees tot een bonbon. Weeg het product en leg de prijzen van de leverancier ernaast. Over een goede menucalculatie valt veel marge te winnen. Je komt namelijk te weten waar de zwaktes liggen en je op kosten kunt terugdringen.

Tekst credit: Sligro

https://social.tippr.nl/bespaar-kosten-calculeer

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Ice Cappuccino

J.J.Darboven Naast verschillende warme dranken biedt J.J.Darboven ook een verrassend en verfrissend Ice Cappuccino concept aan. Tijdens warme zomerdagen mag J.J.Darboven Ice Cappuccino niet ontbreken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg