fbpx

Bespaar kosten: Calculeer!

Onzekere tijden, waarvan we niet weten wanneer er een verandering plaats vindt. Wat je wel kunt doen is in ieder geval nadenken over de heropening. Nadenken hoe je straks kosten kan besparen en je concept kan verbeteren!

Zorg dat je ieder product op het menu calculeert. Van een stuk vlees tot een bonbon. Weeg het product en leg de prijzen van de leverancier ernaast. Over een goede menucalculatie valt veel marge te winnen. Je komt namelijk te weten waar de zwaktes liggen en je op kosten kunt terugdringen.

Tekst credit: Sligro

https://social.tippr.nl/bespaar-kosten-calculeer

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg