fbpx

Biologische Krekelreep – Kriket

Krekels? Jazeker, ze zijn een superfood en de meest duurzame bron van proteïnen, met een klimaatimpact gelijk aan planten. Kriket repen zijn een bron van vezels en het perfecte innovatieve en lokale tussendoortje! Ideaal voor take-away of om te serveren bij de koffie.

Dit artikel verder lezen in de app?



De krekels worden gekweekt op Nederlandse bodem, nabij Utrecht. En maak je geen zorgen: de krekels zijn vermalen tot een heel erg fijn poeder. Ook al zitten er dan wel 20 krekels in elke reep, toch zijn ze onzichtbaar.

Kriket bestaat in 3 smaken:

  • The Original: Geroosterde hazelnoten, havervlokken en pompoenpitten.
  • Cocoa Chirp: Pistachenoten, cacao nibs en chia zaad.
  • Protein Boost: Pecannoten, dadels en zeezout.

Voor meer informatie neem contact op met Anneleen van Meervenne via anneleen@kriket.be of bel met Anneleen via 0032-472865381

Wil je meer weten? Download de TIPPR app om met ons mee te TIPPR’n

Nu je hier toch bent …

Wil je inspiratie op maat, die afgestemd wordt op jouw behoefte?

Download dan geheel GRATIS de TIPPR app en ontvang onbeperkte input om je omzet te stimuleren of open een TIPPR shop. Klik hier

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Download de TIPPR app

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg