fbpx

Blended producten: Groenten in Vlees

Net iets meer dan de helft van de Nederlanders geven aan zich als flexitariër te identificeren. Dit houdt in dat ze niet meer dan 3 dagen in de week vlees eten.

Vegetarisch ‘vlees’ kennen we natuurlijk al wel en het scala aan producten hiervan wordt ook steeds beter en meer. Maar er komen nu ook producten op de markt speciaal gericht op flexitariërs.

Zo zijn er nu vlees producten waar een groot percentage groenten aan is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld oesterzwam of zeewier. Een product als dit maakt het mensen makkelijker om minder vlees te consumeren in plaats van vlees in één keer helemaal af te schrijven.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

Tekst credit: Culy.nl
Foto credit: UmaMeats

https://social.tippr.nl/blended-producten-groenten-in-vlees

Laatste artikelen

Michelin sterren 2024: België & Luxemburg

Michelin sterren 2024: België & Luxemburg heeft op maandag 26 februari de spotlight gezet op de culinaire chefs van de regio door de nieuwste...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg