fbpx

Blijf je door bezorgen?

Het bezorgen van maaltijden, iets waar veel restaurants mee aan de slag zijn gegaan. Ga je hiermee door? Met de heropening om de hoek is het belangrijk om hier een keuze in te maken.
Grote kans dat je door middel van bezorging in deze tijd toch nog wat omzet hebt binnen gekregen. Maar zal dit ook zo blijven? Denk voorafgaand goed na of heb bij jouw horecazaak past. Heeft jouw gast hier behoefte aan, of komen ze liever naar locatie? Kijk daarnaast naar de capaciteit. Heb je voldoende personeel, voldoende ruimte in de keuken? Het vraagt veel extra handelingen. Neem voor je deze keuze maakt alle voors en tegens mee.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/blijf-je-door-bezorgen

Laatste artikelen

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder. Tegelijkertijd letten gasten steeds meer op hun...

Drie soorten knoflook kort uitgelicht!

Knoflook is een vaste waarde in de keuken. Maar wist je dat het soort knoflook grote invloed heeft op smaak, intensiteit en toepassing? Net...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg