fbpx

Brunch, lunch of een drunch?

Drunchen is erg trending over de hele wereld en steeds meer restaurants springen hier op in. We kennen de brunch, wat een afkorting is van breakfast en lunch. De brunch wordt genuttigd in de late ochtend tegen de middag aan.

De drunch daarentegen is een vroeg diner. Je kunt het zien als een maaltijd tussen een snack en het diner in. Het is uitgebreider dan een snack en minder formeel dan het diner. Vaak worden er alcoholische dranken zoals wijn, bier en cocktails bij genuttigd.

Door de Covid is de populariteit van de drunch extra toegekomen. Het helpt restaurants en cafés om meer bezoekers te trekken.

Het idee is in Italië ontstaan omdat zij na de middag bij hun drankje een klein hapje nemen, een aperitief. De afgelopen jaren is dit omgevormd tot een drunch. Een drunch zou dus een goede mogelijkheid kunnen zijn voor een kleine trek, om meer bezoekers te trekken en als gezellig hapje bij een drankje.

Laat je verder inspireren in de TIPPR app!

https://social.tippr.nl/brunch-lunch-of-een-drunch

Laatste artikelen

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van maakt. Thee is vaak de afsluiter van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië en veel wordt gebruikt in de Japanse,...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg