fbpx

Champagne: droog, droger, droogst

De dosage a.k.a. de kleine hoeveelheid suiker die wordt toegevoegd aan champagne, biedt evenwicht aan de natuurlijke zuren en benadrukt het fruit. Welke champagne is nu zoet en welke is super droog? Wij zetten het voor je op een rij.

Brut Zero – geen suiker toegevoegd
Extra Brut – 0-6 gram suiker
Brut – minder dan 12 gram suiker
Extra-Sec – 12-17 gram suiker
Sec – 17-32 gram suiker
Démi-sec – 32-50 gram
Doux – meer dan 50 gram suiker

https://social.tippr.nl/champagne-droog-droger-droogst

Laatste artikelen

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...

Frisse Lente Salade

Rotterdamsche Oude Een klassieker op bijna iedere lunchkaart: de geitenkaassalade. Hoewel er veel varianten zijn, wordt er vaak toch gekozen voor een standaard recept.Wil jij...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg