fbpx

Champagne: droog, droger, droogst

De dosage a.k.a. de kleine hoeveelheid suiker die wordt toegevoegd aan champagne, biedt evenwicht aan de natuurlijke zuren en benadrukt het fruit. Welke champagne is nu zoet en welke is super droog? Wij zetten het voor je op een rij.

Brut Zero – geen suiker toegevoegd
Extra Brut – 0-6 gram suiker
Brut – minder dan 12 gram suiker
Extra-Sec – 12-17 gram suiker
Sec – 17-32 gram suiker
Démi-sec – 32-50 gram
Doux – meer dan 50 gram suiker

https://social.tippr.nl/champagne-droog-droger-droogst

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg